FHRA Tampereen seutu ry - Hot Rod & Rock Show : O H J E L M A
  Show logo 26-27.4.1997 PIRKKAHALLI,
  TAMPERE
  Tänäkin vuonna Hot Rod & rock Show:ssa on upeiden autojen lisäksi korkeatasoinen oheisohjelma, jossa riittää katseltavaa ja koettavaa koko perheelle.

  Näytteilleasettajia messuilla on yli 150, esillä olevien autojen lukumäärä lähes 200, kerho-osastoja yli 20, katsojia arviolta noin 25.000.


  Iiro Seppänen on nopeasti noussut maailman taikureiden ehdottomaan eliittiin.Viime kesän loistava VIVA LAS VEGAS-show Linnanmäellä osoitti jälleen Iiro Seppäsen olevan maailmanluokan taikuri. Iiro Seppänen tunnetaan nykyään kaikkialla kansainvälisissä taikuripiireissä. Seppänen saa esiintymiskutsuja ympäri maailmaa ja hänen vierainaan on nähty arvostettuja taikureita. Iiro Seppänen tuo nyt ensimmäistä kertaa illuusio-shownsa Tampereelle. Nyt on ainutlaatuinen tilaisuus nähdä Iiro Seppänen tanssijoineen ja avustajineen HOT ROD & ROCK SHOWssa Pirkkahallissa. Iiro Seppänen show kestää noin 45 minuuttia ja sisältää suurten temppujen lisäksi musiikkia, stand-up komiikkaa, pienempiä taikoja ja tanssia. Mukana ohjelmassa STEP-UP DANCERS. Iiro Seppänen Illuusio Show sunnuntaina klo. 14.00

  POPEDA kuuluu kiistatta Suomi-rockin ylimmäiseen kastiin. Pate Mustajärven luotsaama rokkikone on ollut tien päällä jo vuodesta 1977, eikä vauhdin hiipumisesta näy merkkiäkään.

  Vuosien kuluessa yhtye on saanut roppakaupalla kultaa ja kunniaa lukuisista hiteistään, joista etsimättä tulevat mieleen esimerkiksi hulvattomat Matkalla Alabamaan ja Sukset , riipaiseva Synnyimme lähtemään , puolustusministerin lemppari Kersantti Karoliina , arkiromanttinen Punaista ja makeaa , viiltävän kaunis Tahdotko mut tosiaan? ... näitähän riittää. Mutta parhaimmillaan POPEDA on kuitenkin aina ollut elävänä lavalla yleisönsä edessä. POPEDAN keikka on niin sanotusti Suomalaisen rokkikeikan äiti .

  POPEDAN edellinen pitkäsoitto Live at the BBC käytiin taltioimassa Lontoossa, kuuluisassa Abbey Roadin studiossa. Yhden pitkän session aikana pantiin purkkiin vanhoja POPEDA-klassikoita uusina versioina. Live at the BBC julkaistiin elokuussa 1995.

  Pitkän keikkatauon aikana synnytetty uusi POPEDA -levy 500 cc julkaistiin huhtikuun alkupäivinä, ja se sisältää muun muassa virallisen MM- kisabiisinMannaa mammonaa. Kaiken kaikkiaan taatua tavaraa!

  POPEDA vuosimallia 1997 on:

  Pate Mustajärvi, laulu Costello Hautamäki , kitara Jukkis Järvinen , kosketinsoittimet Jyrki K. Melartin , basso KariHohdin Holm, rummut

  Big Bad Girls Underwear SHOW

  Näyttävällä Big Bad Girls ryhmällä on takanaan yli 10 vuotta viihdetaivalta ja esiintymisiä lukuisissa eri tilaisuuksissa ympäri Suomea.BBG esittää laulujen ja tanssin lisäksi myös aikaisemmissakin näyttelyissä varsinkin miespuolisia katsojia ihastuttaneen alusvaate-shown. Tytöt esiintyvät molempina päivinä 2 kertaa.

  Iiro

  pobeda

  bbg

  Vinylmania Fasca

  FASCA autohifi messut

  Näyttelymme yhteydessä järjestettävät Fasca autohifi messut tarjoavat oikestaan kaikkea autohifin alalta.Fasca on järjestö joka pyrkii kehittämään autohifi harrastustoimintaa lisäksi he järjestävät Autosound-kilpailuja joissa kilpaillaan äänentoiston laadusta sekä autohifilaitteiden asennuksen laadusta.Näyttelyssä voi tutustua eri maahantuojien laitteisiin.

  Vinylmania levymessut

  Suuren suosion saavuttaneet Vinylmania levymessut järjestetään myöskin tänävuonna näyttelymme yhteydessä.Myynnissä on kaiken maailman musiikkia erittäin edullisesti ! Klassikot, hitit, harvinaisuudet ! Kymmenet myyjät ja tuhannet äänitteet vastaavat messujen tarjonnasta.

  motorodeo
  Ohjelma jatkuu...
  • Moto Rodeo

   Moto Rodeo on 1993 perustettu ja jo ympäri Eurooppaa mainetta niitänyt moottoripyöräshow. Ohjelma käsittää trialpyörällä taiturointia pakettiautonkatolla, kyljellä sekä konepellillä. Lisäksi temppuja tehdään näytöstä varten rakennetuilla telineillä niin moottoripyörän etu kuin takapyörälläkin elikkä melkein kaikkia mitä moottoripyöräakrobatia käsittää. Taiturointia on useita kertoja päivässä.

  • unohtaa ei myöskään voi maan mahtavinta ulkoilmanäyttelyä parkkipaikoilla, joissa voi bongata upeita hottentotti autoja
  • Hot Rod & Rock Show on avoinna lauantaina 26.4.97 klo 11-18 ja sunnuntaina 27.4.97 klo 11-18
  • Liput: aikuiset 60 mk, lapset 20 mk, perhelippu (2 aik.+2 alle 12 v) 120 mk
  • T E R V E T U L O A !

  HOT ROD ART

  Näyttelymme Hot Rod Art osastolla voi tutustua maamme kuuluisimpiin maalareihin kuuluviin Pekka Mannermaahan ja Jarkko Ruutikaiseen. Mannermaahan tunnetaan erittäin hienoista pinstripe - maalauksista , Ruutikaisen kynäruiskuista on syntynyt monen autonkylkeen näyttäviä kuvia laidasta laitaan, myös monien suomalaisurheilijoiden varusteissa näkyy Jarkon käden jälki.

  Näyttelyn kuulutus

  Näyttelyn kuulutuksesta ja juonnosta vastaa tänäkin vuonna kerhommejäsen laulajana ja autonharrastajana tunnettu musiikin monitoimimies MIKA SUNDQVIST .

  MODEL CAR SHOW

  Suomen suurin pienoismallinäyttely järjestetään tänäkin vuonna Hot Rod & Rock Shown yhteydessä. Viime vuonna esillä oli lähes 300 erittäin korkeatasoisesti rakennettua pienoismallia. Pienoismallit ovat olleet monen pitkänlinjan autoharrastajan ponnahduslauta ennen siirtymistä varsinaisten autoihin.

  E-mail: fhra-tre@vip.fi

  Copyright © 1997 O-L@W & FHRA Tampereen Seutu ry