1957 Chrysler Imperial "The Imperial Royale"

Omistaja: John D´Agostino, Antioch California
Disainerit: Steve Stanford, John Aiello, John D´Agostino
Korityö: Ache Auto Body - John Aiello
Väri: Gene Winfield ja Darryl Hollenbeck
Sisustus: Sahagon´s Custom Car Concepts - Jerry Sahagon, Jeff Morelli, Ken Whisler
Kone: Dago´s Marine Engineering
Kromaus: Sherm´s Custom Plating
Lasit: Timo Tanskanen, Ken Godbois
Vanteet: Roadster Wire Wheels
Äänentoisto: Pantell´s Antioch Music Box

Korimuutokset: 3,5 tuumaa edestä ja 4,5 tuumaa takaa chopattu katto varustettuna kiillotetusta ruostumattomasta teräksestä varustetulla "pannalla", mikä on peräisin 1959 Imperialista. (ei kuulunut vielä vuoden 1957 optioihin). Muotoillut ja sektionoidut etulokasuojat, mitkä ovat varustettu vuoden 1957 Mercury Turnpiken kaksoisvalonheittimillä. Putkimaski on tehty ruostumattomasta. Pyöräaukot muotoillut. Takavalot Gene Winfieldin disainia. Takapuskuri vuoden 1959 Imperialista. Kaikki ovien ja luukkujen reunat pyöristetty. Kaikki listat poistettu. ("Complete molded, nosed and decked").

Maalaus: DuPontin erikoismaalit, mitkä vaihtavat väriä valastusolosuhteiden mukaan ("kameleonttimaalaus"). Lisäksi oma sekoitus "Gold Murano Pearl" ja "Candy Copper" efektimaaleista yhdistettynä "Gold and Cinnamon" helmiäismaaleihin, mitkä ovat sekoittaneet alan legendat: Gene Winfield ja Darryl Hollenbeck.

Sisusta: 4 vuoden 1959 Imperialin kääntyvää "Bucket istuinta", mitkä ovat päällystetty valkoisella ja kuparin värisellä italialaisella nahalla. Sisustassa useita kiilloitetusta ruostumattomasta valmistettuja yksityiskohtia. Sisustassa myös väri TV 5 tuuman näytöllä.

Kone: 392 kuutiotuumainen Hemi kahdella nelikurkkuisella kaasuttimella

Vanteet: Kelsey Hayes´in 15 tuumaiset pinnavanteet

Jousitus: Madallettu edestä ja takaa 5 tuumaa Ensiesiintyminen Usa:ssa 1997 Oakland Roadster Show ´ssa. Huomattavista saavutuksista mainittakoon vaikkapa "Harry Bradley Design" -palkinto Sacramenton Autoramassa vuonna 1997.

Auto tulee vierailemaan Euroopassa vain Hot Rod & Rock Show´ssa!


Seuraava auto: 56y >>>> FHRA FOOTER

ESITTELYT: Sivu 1 | Sivu 2 | Sivu 3 | Sivu 4 | Sivu 5 | Sivu 6 | Sivu 7 | Sivu 8
Copyright © 1997-2018 FHRA Tampereen Seutu ry. All rights reserved.